Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Κέντρο Πληροφόρησης

Σε αυτή την ενότητα θα μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σχετίζεται με την εκτροφή των παραδείσιων πουλιών. Πέρα από τα άρθρα που η ομάδα μας θα καταχωρεί για εσάς, θα υπάρχουν άρθρα και απόψεις από επωνύμους στο χώρο, όπως επίσης και πληροφορίες σχετικά με το που μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την Διαμονή, τη Διατροφή και την Υγεία των πουλιών που εκτρέφετε. 

 title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=
 
Διαμονή

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή των πουλιών μας. Κλουβιά, φωτισμός, φροντίδα και οδηγίες.

 

Μάθετε περισσότερα

Διατροφή

Μάθετε οτιδήποτε θα χρειασθείτε σχετικά με τη διατροφή των φτερωτών μας φίλων. 

συνταγές και συμβουλές.

 

Μάθετε περισσότερα

Αναπαραγωγή

Γενικές πληροφορίες σχετικά με την αναπαραγωγή των πουλιών. Επιλογή γονένων, προετοιμασία, φροντίδα και οδηγίες.

 

Μάθετε περισσότερα

Υγεία

Μάθετε πως να αντιμετωπίζετε διάφορα προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανιστούν στους φτερωτούς μας φίλους. 

Μάθετε περισσότερα

Εκθέσεις

Οι εκθέσεις αποτελούν μια μέθοδο αξιολόγησης της ποιότητας των πουλιών μας. Μάθετε όλα όσα σας χρειάζονται για μια επιτυχημένη παρουσία στις εκθέσεις.

 

Μάθετε περισσότερα

Γενετική

Μάθετε πως να αντιμετωπίζετε διάφορα προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανιστούν στους φτερωτούς μας φίλους. 

Μάθετε περισσότερα

Κέντρο Πληροφόρησης

Το Κέντρο Πληροφόρησης θα παρέχει πληροφορίες, πρακτικές και διαδικασίες με τις οποίες ο κάθε εκτροφέας παραδείσιων πουλιών, ανεξάρτητα από την εμπειρία του, να μπορεί να βρει κάτι χρήσιμο που θα τον βοηθήσει να διατηρήσει ή να εξελίξει την εκτροφή του με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Το Κέντρο Πληροφόρησης χωρίζεται σε έξι βασικές ενότητες / θεματολογίες. 

 

Την ενότητα Διαμονή όπου εδώ θα συμπεριληφθούν θα θέματα που αφορούν όλους τους τρόπους φιλοξενίας των πουλιών, με στόχο την άνετη διαβίωσή τους, τη δημιουργία συνθηκών που πλησιάζουν το φυσικό περιβάλλον των πουλιών. Θα περιλαμβάνει επίσης πρακτικές και διαδικασίες με τις οποίες τα πουλιά θα νιώθουν την λιγότερη δυνατή ενόχληση.  

 

Την ενότητα Διατροφή όπου εδώ θα περιλαμβάνονται πληροφορίες για όλα τα είδη διατροφής που μπορούμε να παρέχομε στα πουλιά, ανάλογα με τις εποχές, τις συνθήκες που επικρατούν ή την κατάσταση στη οποία βρίσκονται (πτερόρροια, αναπαραγωγή, κ.α). 

 

Την ενότητα Υγεία όπου εδώ θα περιλαμβάνονται πληροφορίες για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας που, λογικό είναι, μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στην εκτροφή του. 

 

Στην ενότητα Εκθέσεις θα περιλαμβάνονται πληροφορίες που αφορούν αφενός την επιλογή και την προετοιμασία των πουλιών που κατεβάσετε σε μια έκθεση, αφετέρου δε τα Εκθεσιακά Πρότυπα που ισχύουν για διάφορα είδη, τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε τα οποία επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την αξιολόγησή τους. 

 

Στην ενότητα Αναπαραγωγή θα περιλαμβάνονται πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στη σωστή αναπαραγωγή των ειδών που εκτρέφετε.

 

Στην ενότητα Γενετική θα περιλαμβάνονται πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το αποτέλεσμα της αναπαραγωγής μέσα από τα χαρακτηριστικά των απογόνων που παράγονται.

 

Η πηγή των πληροφοριών και των λύσεων που θα παρέχονται μέσα από το Κέντρο Πληροφόρησης θα ποικίλει. Θέλουμε μέσα από αυτή την ενότητα να συγκεντρώσουμε υλικό από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (εταιρίες, εξειδικευμένα καταστήματα, εξειδικευμένους κτηνιάτρους, έμπειρους εκτροφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό). Γι' αυτό τον λόγο, όπως και κάθε άλλη ενότητα του gouldianfinch.gr, η ύλη θα ενημερώνεται σταδιακά.

  

  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.