Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Newsletter

Εγγραφείτε και μαθαίνετε πρώτοι τις πιο σημαντικές καταχωρήσεις στο πόρταλ μας.  Είμαστε μια ομάδα ερασιτεχνών, οι οποίοι με επαγγελματικό ενθουσιασμό εκτρέφουμε συστηματικά και με μεράκι παραδείσια πουλιά διαφόρων ειδών. Προς το παρόν, η εκτροφή μας περιλαμβάνει κατά κυρίως gouldian finches και  bengalese finches ενώ παράλληλα διατηρούμε  owl finches και zebra finches.

 title=  title=
Ταυτότητα

ό,τι θέλετε να μάθετε για εμάς, τη διαχειριστική ομάδα του GF. Μάθετε για τα είδη που εκτρέφουμε και τις διαδικασίες εκτροφής που ακολουθούμε.

 

Μάθετε περισσότερα

BIRDin

ενημερωθείτε για τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του συστήματος διαχείρισης εκτροφείου BIRDin.

 

.

Μάθετε περισσότερα

e-SHOP

Σύντομα διαθέσιμο.                                      

 

 

 

 

Μάθετε περισσότερα

 

  

Το gouldianfinch.gr ενημερώνεται τακτικά με πολλά νέα θέματα που αφορούν τα παραδείσια και εξωτικά πουλιά. Η θεματολογία θα προσφέρει σε όλους τους εκτροφείς, αρχάριους και μη, πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές έτσι ώστε να επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εκτροφή τους δηλαδή όμορφα, υγιή και δυνατά πουλιά.

 

Μάθετε γρήγορα και έγκαιρα για όλα τα νέα θέματα που καταχωρούνται στο gouldianfinch.gr. Γι' αυτό τον λόγο εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας. 

  

 

Ονοματεπώνυμο
Email
Ιδιότητα
Ιδιώτης
Εκτροφέας
Κατάστημα
Εταιρία
 Web Site
 
   

 

(πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία)

 

 

 

 

Σημείωση

Το email σας δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για κανένα άλλο λόγο πέρα από την περιοδική αποστολή των newsletter.

  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.