Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Συνεντεύξεις

Στην ενότητα αυτή, έμπειροι εκτροφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία και τα πιστεύω τους όσον αφορά την εκτροφή των παραδείσιων και εξωτικών πουλιών. Θα μοιραστούν μαζί μας τις διαδικασίες που ακολουθούν και τις πρακτικές τους. Θα μας κατευθύνουν στο τρόπο σκέψης και τους στόχους που πρέπει να θέτει κάθε εκτροφέας ερασιτέχνης ή επαγγελματίας.

 title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=
Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις (εκθέσεις, διαγωνισμοί, σεμινάρια) σχετικά με τα πουλιά που γίνονται  στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Μάθετε περισσότερα

Συνεντεύξεις

Έμπειροι εκτροφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχημένης εκτροφής τους.

 

Μάθετε περισσότερα

Βιβλιογραφία - Links

Μαζέψαμε μια λίστα με καλά βιβλία και τα χρήσιμα links του διαδικτύου για τα εξωτικά πουλιά

 

Μάθετε περισσότερα

 

 

Ο σκοπός της ενότητας Συνεντεύξεις είναι να παρουσιάσει στους αναγνώστες του gouldianfinch.gr πετυχημένους εκτροφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Μέσα από κάθε συνέντευξη θα γνωρίσετε έναν εκτροφέα που θα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του, τις διαδικασίες εκτροφής που ακολουθεί, τις πρακτικές του. Επίσης θα μας παρουσιάζει τις εκδηλώσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος (π.χ εκθέσεις, σεμινάρια ως ομιλητής, κτλ). 

 

Κάθε εκτροφέας θα παρουσιάζει την εκτίμησή του σχετικά με την εξέλιξη της εκτροφής των παραδείσιων πουλιών στην Ελλάδα και να δώσει μερικές βασικές κατευθύνσεις σε εκείνους που είτε βρίσκονται στο χώρο είτε θέλουν να ξεκινήσουν την εκτροφή παραδείσιων πουλιών.

 

 

  

  

 

Επιστροφή
  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.