Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ερασιτεχνών, οι οποίοι με επαγγελματικό ενθουσιασμό εκτρέφουμε συστηματικά και με μεράκι παραδείσια πουλιά διαφόρων ειδών. Προς το παρόν, η εκτροφή μας περιλαμβάνει κατά κυρίως gouldian finches και  bengalese finches ενώ παράλληλα διατηρούμε  owl finchzebra finch, parrot finch και waxbills.

Τιμοκατάλογος

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του BIRDin; Ενημερωθείτε για τα πακέτα συνδρομών που παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους εκτροφείς.

 

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του BIRDin; Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα θέματα καθώς και οδηγούς βίντεο για γρήγορη εκμάθηση!

 

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στο BIRDin

Έχετε προμηθευτεί τον κωδικό πρόσβασης ή έχετε ζητήσει κωδικό για Demo χρήση; Αν ναι, τότε από εδώ θα βρείτε την πύλη εισόδου στο BIRDin! 

 

Είσοδος Στο BIRDin

BIRDin - Σύστημα Διαχείρισης Εκτροφείου
Συνδρομή
Η εφαρμογή BIRDin είναι συνδρομητική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα από τους παρακάτω τρόπους. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω σε κάθε εικόνα για να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες.
 
Εάν θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις πάνω στα πακέτα συνδρομών ή θέλετε να ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές για συλλόγους δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την Φόρμα Επικοινωνίας.
Η πληρωμή της συνδρομής μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω Paypal. Και στις δύο περιπτώσεις μαζί με την απόδειξη πληρωμής θα πρέπει να μας στείλετε και τα πλήρη στοιχεία σας ώστε να εκδοθεί το σχετικό παραστατικό. 
Πριν την αίτησή σας για την παροχή κωδικών πρόσβασης στο σύστημα BIRDin βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης του συστήματος.
 
  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.