Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ερασιτεχνών, οι οποίοι με επαγγελματικό ενθουσιασμό εκτρέφουμε συστηματικά και με μεράκι παραδείσια πουλιά διαφόρων ειδών. Προς το παρόν, η εκτροφή μας περιλαμβάνει κατά κυρίως gouldian finches και  bengalese finches ενώ παράλληλα διατηρούμε  owl finchzebra finch, parrot finch και waxbills.

Τιμοκατάλογος

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του BIRDin; Ενημερωθείτε για τα πακέτα συνδρομών που παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους εκτροφείς.

 

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του BIRDin; Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα θέματα καθώς και οδηγούς βίντεο για γρήγορη εκμάθηση!

 

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στο BIRDin

Έχετε προμηθευτεί τον κωδικό πρόσβασης ή έχετε ζητήσει κωδικό για Demo χρήση; Αν ναι, τότε από εδώ θα βρείτε την πύλη εισόδου στο BIRDin! 

 

Είσοδος Στο BIRDin

BIRDin - Σύστημα Διαχείρισης Εκτροφείου

Η συνεργασία μαζί μας δεν είναι μια απρόσωπη διαδικασία. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες του συστήματος BIRDin. Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας θα ενημερώνεται τακτικά με βάση και τα δικά σας ερωτήματα. 

Το περιεχόμενο αποτελείται από δύο ενότητες: Στη πρώτη δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τη λειτουργία του BIRDin και τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών μας ενώ στη δεύτερη ενότητα υπάρχουν οδηγίες για το πώς να κάνετε κάποιες κινήσεις μέσα στο σύστημα. Οι οδηγίες θα δίδονται είτε στη μορφή κειμένου είτε στη μορφή video όπου θα αποτελούν ένα χρήσιμο βοήθημα για τα πρώτα σας βήματα στη χρήση του συστήματος BIRDin. Περισσότεροι οδηγοί θα υπάρχουν μέσα στη σύστημα BIRDin και θα μπορούν να αξιοποιηθούν από τους χρήστες της εφαρμογής.

Εάν έχετε κάποιο ερώτημα για το οποίο δεν βρήκατε απάντηση τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.

  

Συχνές Ερωτήσεις
Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το σύστημα;

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα BIRDin θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας ένα Κωδικό Χρήστη και ένα Συνθηματικό (password). Και τα δύο αποστέλλονται σε εσάς μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής της συνδρομής που έχετε επιλέξει.

Δεν υπάρχει αυτόματη διαδικασία δημιουργίας χρηστών (κανονικών ή Demo). Και στις δύο περιπτώσεις θα πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πως γνωρίζω αν καλύπτει τις ανάγκες μου; 

Η αξία ενός συστήματος όπως είναι το BIRDin αποδεικνύεται σε βάθος χρόνου. Η ομάδα ανάπτυξης του BIRDin σε συνεργασία με εκτροφείς κύρους θα εμπλουτίζει τακτικά τη λειτουργικότητα του συστήματος.

Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του συστήματος BIRDin, τότε μπορείτε αρχικά να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Demo όπου εκεί σας δίνεται η δυνατότητα μέσα σε δέκα ημέρες να εφαρμόσετε τις βασικές λειτουργίες του συστήματος και να επιβεβαιώσετε τις δυνατότητές του. 

Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δική σας.

Επαφή με συλλόγους 

Έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις δυνατότητες του συστήματος BIRDin στα μέλη συλλόγων. Όπως έχει αναφερθεί στα μέλη των συλλόγων που υποστηρίζουν το σύστημα BIRDin θα γίνονται ειδικές τιμές. 

Εάν ενδιαφέρεστε να έχετε μια παρουσίαση της εφαρμογής διαχείρισης εκτροφείου BIRDin δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα προγράμματα πλοήγησης (browser); 

Η εφαρμογή έχει ελεγχθεί στις τελευταίες εκδόσεις Chrome, Mozila Firefox και IE. Κάποιες γραφιστικές λεπτομέρειες ενδεχομένως να παρουσιάζονται διαφορετικά σε κάθε έναν από αυτούς.

Ασφάλεια Δεδομένων 

Όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις πώλησης προϊόντων, παροχής υπηρεσιών ακόμα και υπηρεσίες δημοσίου παρέχουν λύσεις μέσω διαδικτύου. Αυτό σημαίνει για τις επιχειρήσεις μειωμένο κόστος διαχείρισης ενώ ταυτόχρονα διευρύνουν την αγορά στην οποία απευθύνονται. Για τους καταναλωτές το όφελος είναι μεγάλο μιας και μπορούν με μειωμένες τιμές να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες από άλλες πόλεις ή και άλλες χώρες. Αυτή είναι η εξέλιξη και κανένας δεν μπορεί ή δεν πρέπει να κλείνει τα μάτια του σε αυτό.

Το BIRDin ακολουθώντας αυτή τη τάση δημιουργήθηκε πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία. Να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω διαδικτύου από οπουδήποτε, με οποιοδήποτε μέσο (desktop, laptop, tablet), 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.

Το σύστημα φιλοξενείται ίσως στον ποιο έγκυρο internet provider που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τη Forthnet. Η βάση δεδομένων γίνεται backup 2 φορές την ημέρα εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι η επαναφορά των δεδομένων από κάποια ίσως τεχνική αστοχία θα είναι άμεση και με ελάχιστες απώλειες δεδομένων.

Πρόσβαση στα δεδομένα του κάθε χρήστη έχει ΜΟΝΟ ο ίδιος ο χρήστης. Η ομάδα διαχείρισης του συστήματος δεν εμπλέκεται σε αυτά, μπορεί όμως να παρέμβει κατ΄ εξαίρεση εάν πρέπει να γίνει κάποια διόρθωση η οποία δεν υποστηρίζεται με τις μέχρι τότε διαθέσιμες λειτουργίες της εφαρμογής.

 

 
 
 
 
Εκπαιδευτικό Υλικό
Ποια είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνω μέσα στην εφαρμογή;

Η πρώτη βασική εργασία που θα πρέπει να κάνετε είναι να αποτυπώσετε την υπάρχουσα εικόνα του εκτροφείου σας μέσα στο σύστημα BIRDin. Δηλαδή να καταχωρήσετε όλα τα πουλιά που έχετε αυτή τη στιγμή και τις σχέσεις που μπορεί να έχουν μεταξύ τους. 

Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε για να ολοκληρώσετε σωστά αυτή την εργασία τόσο πιο καλό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα ξεκινάτε τη διαχείριση του εκτροφείου σας.

Πως ορίζω τις σχέσεις των πουλιών που καταγράφω στο σύστημα; 

Η διαδικασία καταγραφής των σχέσεων είναι απλή. Για κάθε πουλί που έχετε καταχωρήσει συμπληρώνετε τους γονείς του. Οι γονείς θα πρέπει να είναι πουλιά που έχετε ήδη καταχωρήσει στο σύστημα. 

Επομένως στη διαδικασία της αρχικής καταχώρησης των πουλιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην εκτροφή σας ξεκινάτε πρώτα από τα γηραιότερα και μετά τα νεώτερα.

Στην όλη διαδικασία καταγραφής των σχέσεων απαιτείται για κάθε πουλί ο Κωδικός Πουλιού που δημιουργεί αυτόματα το σύστημα BIRDin κατά τη στιγμή της καταχώρησής του σε αυτό.

Πως θα κάνω το σύστημα να λειτουργεί με βάση την εμπειρία μου; 

Αυτό είναι ένα από τα δυνατά σημεία του συστήματος BIRDin. Σας δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενότητα του να παραμετροποιήσετε τις εμπλεκόμενες διαδικασίες. Οι παράμετροι μπορεί να είναι διαφορετικοί από τον ένα εκτροφέα στον άλλο απεικονίζοντας με αυτό τον τρόπο την δική του προσωπική εμπειρία.

Στη συνέχεια το σύστημα BIRDin διαχειρίζεται για λογαριασμό του εκτροφέα όλες τις υφιστάμενες διαδικασίες και προγραμματίζει γι' αυτόν τις βασικές εργασίες. Ο προγραμματισμός των εργασιών γίνεται κατόπιν επιλογής του εκτροφέα.

 
 
  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.