Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ερασιτεχνών, οι οποίοι με επαγγελματικό ενθουσιασμό εκτρέφουμε συστηματικά και με μεράκι παραδείσια πουλιά διαφόρων ειδών. Προς το παρόν, η εκτροφή μας περιλαμβάνει κατά κυρίως gouldian finches και  bengalese finches ενώ παράλληλα διατηρούμε  owl finchzebra finch, parrot finch και waxbills.

 title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=
Τιμοκατάλογος

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του BIRDin; Ενημερωθείτε για τα πακέτα συνδρομών που παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους εκτροφείς.

 

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του BIRDin; Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα θέματα καθώς και οδηγούς βίντεο για γρήγορη εκμάθηση!

 

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στο BIRDin

Έχετε προμηθευτεί τον κωδικό πρόσβασης ή έχετε ζητήσει κωδικό για Demo χρήση; Αν ναι, τότε από εδώ θα βρείτε την πύλη εισόδου στο BIRDin! 

 

Είσοδος Στο BIRDin

BIRDin - Σύστημα Διαχείρισης Εκτροφείου
Φόρμα Εικοινωνίας
Εάν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις λειτουργίες που προσφέρει το σύστημα BIRDin τότε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα λογαριασμό χρήστη. Γιαυτό τον λόγο συμπληρώστε κατάλληλα την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας στο πεδίο Αιτιολογία τη τιμή: Επιθυμώ Ένα Λογαριασμό Χρήστη.

Εάν πάλι θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή για ένα μικρό χρονικό διάστημα επιλέξτε στo πεδίο Αιτιολογία: Επιθυμώ Ενα Λογαριασμό Demo.

Με την ίδια φόρμα μπορείτε να μας στείλετε τις ιδέες σας ή ακόμα και ενα θέμα που σας δυσκόλεψε.


Ονοματεπώνυμο: [1]  
Αιτιολογία:
Ιδιότητα:
Email: [2]   
Τηλέφωνο:
Μήνυμα:
Πόσο κάνει 2+4 =
(Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά)
[1] Θέλουμε να γνωρίζουμε ποιοί χρησιμοποιούν το σύστημα BIRDin. Γιαυτό το λόγο παρακαλούμε στο πεδίο Ονοματεπώνυμο να εισάγετε το Ονοματεπώνυμό σας και όχι κάποιο ψευδόνυμο ή κάτι άλλο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε σε αυτά τα αιτήματα.
[2] παρακαλούμε να ελέξετε το email που καταχωρείτε στο πεδίο Email. Εάν δεν είναι σωστό δεν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε τους κωδικούς χρήσης του συστήματος.


Μόλις λάβουμε το email σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να συζητήσουμε κατ' ιδίαν το αίτημά σας.

Πριν από την οποιαδήποτε χρήση του συστήματος BIRDIn παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης του οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ.
 
  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.