Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Πληροφορίες

Τα παραδείσια πουλιά είναι σε γενικές γραμμές μικρόσωμα πουλιά, μάλλον ήσυχα με μέσο όρο ζωής από 4 έως 7 χρόνια. Δεν τους αρέσει η επαφή με τους ανθρώπους. Γι’ αυτό τον λόγο δεν είναι εκείνα τα πουλιά που θα τα πάρει κάποιος στο χέρι (σε αντίθεση με τους παπαγάλους). Επομένως αν έχετε στο μυαλό σας να παίζετε μαζί τους μάλλον θα πρέπει να επιλέξετε παπαγάλους.

 title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title=
Star Finch 

Τα Star Finch είναι μικρά, δραστήρια κι όμορφα πουλιά που κατάγονται από Αυστραλία. Η επιστημονική τους ονομασία είναι Bathilda ruficauda. Ζουν σε πολύ μεγάλα σμήνη και συνήθως βρίσκονται στο έδαφος ανάμεσα στα ψηλά χόρτα και καλάμια.

Εισαγωγή

 

 

Αποφασίσατε να ξεκινήσετε την εκτροφή των Star Finch;

 

Μερικές χρήσιμες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή εκτροφή.

 

Εισαγωγή
Διαμονή
Διατροφή
Αναπαραγωγή
Μεταλλάξεις
Αναγνώριση φύλου
Φωτογραφίες, Βίντεο

 

Πηγές: 

Finches, P. M. Soderberg

T.F.H Publications, 1984

Bird Behaviour, John Sparks

Hamlyn, 1975

Atlas of Living Australia

www.ala.org.au

 

 

 

 

 

Αυτά τα μικρά, δραστήρια κι όμορφα πουλάκια κατάγονται από την Αυστραλία όπου ζουν σε πολύ μεγάλα σμήνη. Συνήθως βρίσκονται στο έδαφος ανάμεσα στα ψιλά χόρτα και καλάμια. Έχουν μήκος περίπου 11 με 12 εκατοστά.

 

 

Τα πρώτα πουλιά ήρθαν στη Ευρώπη 1860. Το 1949 με μεγάλες ποσότητες εισαχθήκανε στις ΗΠΑ και μετά στην Αγγλία. Στη 1970 έγιναν γνωστά και αρκετά δημοφιλή στη Ρωσία.

Στην αρχή όμως κανείς δεν κατάφερε να τα εκτρέφει στα κλουβιά. Μόλις 60 χρόνια πριν καταγράφηκαν οι πρώτες  επιτυχείς προσπάθειες εκτροφής αυτών των πουλιών στην Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή το Star finch είναι ένα από τα αγαπημένα είδη πολλών ανθρώπων που ασχολούνται με την εκτροφή παραδείσιων πουλιών. Τα διαλέγουν για το όμορφο πτέρωμα, τα λαμπερά χρώματα και την απαλή τους φωνή.

Γενικά είναι πολύ κοινωνικά πουλιά και μπορεί να συμβιώσει αρμονικά με άλλα είδη παραδείσιων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιστροφή
  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.