Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ερασιτεχνών, οι οποίοι με επαγγελματικό ενθουσιασμό εκτρέφουμε συστηματικά και με μεράκι παραδείσια πουλιά διαφόρων ειδών. Προς το παρόν, η εκτροφή μας περιλαμβάνει κατά κυρίως gouldian finches και  bengalese finches ενώ παράλληλα διατηρούμε  owl finches και zebra finches.

 title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=  title=
Η Εκτροφή μας

Μάθετε σχετικά για τα είδη που εκτρέφουμε, τις διαδικασίες εκτροφής αλλά και το  συστήματα καταγραφής των πουλιών μας.  

 

Μάθετε περισσότερα

Σύλλογος

Τα μέλη της ομάδας μας ανήκουν στον σύλλογο ΠΣΕΠΠ (Πανελλήνιος Σύλλογος Εξωτικών και Παραδείσιων πουλιών).

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό

Μάθετε περισσότερα για εμάς διαβάζοντας το σύντομο βιογραφικό που παραθέτουμε εδώ.

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό

 

 

 
 
 
  

Γνωρίστε μας μέσα από το σύντομο βιογραφικό μας. 

 

Πωλίνα Ντιστάνοβα

Η Πωλίνα Ντιστάνοβα γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1984 στο Vitebsk της Λευκορωσίας.
 
Το 2003 ήρθε στην Ελλάδα για σπουδές. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθήνας. Εργάζεται ως Γραφίστρια και Freelancer Graphic Designer. 
 
Στο ελεύθερο χρόνο της, ασχολείται με την εκτροφή εξωτικών πουλιών, τη ψηφιακή φωτογράφηση, το Aikido, το σκίτσο και με τη δημιουργία χειροποίητων σαπουνιών.
 
Άρχισε να ασχολείται με τα πουλιά από 2006 ξεκινώντας με μερικά παπαγαλάκια Budgie ενώ σύντομα απέκτησε ένα ζευγάρι Cockatiels. Τότε έζησε με επιτυχία τη πρώτη εμπειρία ταΐσματος πουλιών στο χέρι από πρώτη μέρα της ζωής τους! 
 
Λίγα χρόνια αργότερα άρχισε να ασχολείται με τα παραδείσια πουλιά και γράφτηκε στο σύλλογο ΠΣΕΠΠ. Τώρα συμμετέχει σε εκθέσεις Εξωτικών Πουλιών και ζωή του συλλόγου. Είναι μέλος σε πολλά ελληνικά και ρωσικά forums για εξωτικά πουλιά και βρίσκεται συνέχεια σε επαφή με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα.
 
Από 2012 συνεργάζεται με τον Αντώνη Πανταζόπουλο για να πετύχουν μαζί το καλύτερο αποτέλεσμα στην εκτροφή τους. Από τη συνεργασία αυτή "γεννήθηκε" το GouldianFinch.gr.
 
Ονειρεύεται για ένα μεγάλο εκτροφείο γεμάτο πολύχρωμα ευτυχισμένα πουλιά, για ένα καλοσχεδιασμένο περιποιημένο χώρο όπου με επιτυχία θα αναπαράγονται τα πιο δύσκολα στην εκτροφή πουλιά. Τα αγαπημένα της είδη είναι τα Gouldian Finch και τα Gordon Blue.

 

 

Αντώνης Πανταζόπουλος

Ο Αντώνης Πανταζόπουλος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1962 στην Αθήνα. 
 
Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ εργάζεται σαν στέλεχος επιχειρήσεων στον τομέα πληροφορικής. Παράλληλα με την εργασιακή του δραστηριότητα διδάσκει και τη τέχνη του Aikido.
 
Η πρώτη του επαφή με τα πουλιά έγινε όταν ήταν μαθητής όταν ο πατέρας του, του αγόρασε μερικά περιστέρια. Αργότερα ασχολήθηκε με τα καναρίνια. 
 
Με τα παραδείσια ξεκίνησε την ενασχόλησή του πριν από αρκετά χρόνια όταν αγόρασε ένα ζευγάρι πολύχρωμα πουλάκια που τότε έμαθε ότι ονομάζονταν Gouldian. Μετά από μια μακρά περίοδο συλλογής πληροφοριών και άντλησης εμπειρίας, πλέον εκτρέφει συστηματικά δύο βασικά είδη τα Gouldian Finch και τα Bengalese Finch. Βασική προσέγγιση είναι να προσφέρει στα πουλιά συνθήκες οι οποίες να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια φυσιολογική ανάπτυξη και αναπαραγωγική διαδικασία των πουλιών.

 

Είναι μέλος του συλλόγου ΠΣΕΠΠ ενώ ανταλλάσσει γνώσεις και εμπειρίες μέσα από διάφορα forums.
  
Με την Πωλίνα Ντιστάνοβα ξεκίνησε η συνεργασία στη βάση μιας κοινής ιδέας και ενός κοινού στόχου. Της δημιουργίας μιας πρότυπης μονάδας εκτροφής παραδείσιων πουλιών με σύγχρονες προδιαγραφές και μεθοδολογίες ώστε να παράγονται κατ’ εξοχήν υγιή πουλιά σε μια μεγάλη γκάμα ειδών.
 
Όλα αυτά έχουν αρχίσει σιγά - σιγά να υλοποιούνται αρχικά με την ενοποίηση των εκτροφών τους και στη συνέχεια με τη δημιουργία του GouldianFinch.gr.  

 

 
Επιστροφή

  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.