Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Νέα

Παρακολουθείτε τα νέα δικής μας εκτροφής. Μάθετε για καινούριες εκθέσεις και ενημερωθείτε για διαφορετικά ενδιαφέρουσα άρθρα και έρευνες του εξωτερικού και της Ελλάδας. Ρίξτε μια ματιά στα χρήσιμα links που αφορούν τα πουλιά και τη εκτροφή τους. Ενημερωθείτε για τα βιβλία και ντοκιμαντέρ που μας βοηθούν να μάθουμε τον υπέροχο κόσμο των εξωτικών πουλιών.

 title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title=
Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις (εκθέσεις, διαγωνισμοί, σεμινάρια) σχετικά με τα πουλιά που γίνονται  στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Μάθετε περισσότερα

Συνεντεύξεις

Έμπειροι εκτροφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχημένης εκτροφής τους.

 

Μάθετε περισσότερα

Βιβλιογραφία - Links

Μαζέψαμε μια λίστα με καλά βιβλία και τα χρήσιμα links του διαδικτύου για τα εξωτικά πουλιά

 

Μάθετε περισσότερα

Τα Νέα μας

 

 

25/11/2014, Συμμετοχή στην Έκθεση της ΕΛΚΕ! 

 

Το GouldianFInch.gr θα συμμετέχει στην έκθεση της ΕΛΚΕ η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνει στην έκθεσή της παραδείσια και εξωτικά πουλιά. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου και θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 28/11 - 30/11/2014.

 

Στο περίπτερο του GouldianFinch.gr οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τα διάφορα είδη παραδείσιων πτηνών, τις συνήθειές και τις ιδιαιτερότητες τους στην εκτροφή. 

 

 

 

Ειδικότερα για τα Gouldian Finch θα μπορούν να ενημερωθούν για τα δύο εργαλεία γενετικής που το Gouldianfinch.gr έχει αναπτύξει και παρέχει δωρεάν μέσα από τις σελίδες του.

 

 

Επίσης όλοι οι εκτροφείς θα μπορούν να ενημερωθούν για το Σύστημα Διαχείρισης Εκτροφείου BIRDin το οποίο έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο εκτροφέα να προχωρήσει την εκτροφή του ένα βήμα παραπέρα.

 

Γι' αυτό τον λόγο θα γίνει ανοικτή παρουσίαση του Συστήματος BIRDin το Σάββατο 29/11/2014 και ώρα 17:00. 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Σύστημα Διαχείρισης BIRDin μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Σας περιμένουμε όλους να γνωρισθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στις διαδικασίες εκτροφής και στους νέους τρόπους διαχείρισής τους. 

 
Επιστροφή
  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.