Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Νέα

Παρακολουθείτε τα νέα δικής μας εκτροφής. Μάθετε για καινούριες εκθέσεις και ενημερωθείτε για διαφορετικά ενδιαφέρουσα άρθρα και έρευνες του εξωτερικού και της Ελλάδας. Ρίξτε μια ματιά στα χρήσιμα links που αφορούν τα πουλιά και τη εκτροφή τους. Ενημερωθείτε για τα βιβλία και ντοκιμαντέρ που μας βοηθούν να μάθουμε τον υπέροχο κόσμο των εξωτικών πουλιών.

 title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title=
Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις (εκθέσεις, διαγωνισμοί, σεμινάρια) σχετικά με τα πουλιά που γίνονται  στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Μάθετε περισσότερα

Συνεντεύξεις

Έμπειροι εκτροφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχημένης εκτροφής τους.

 

Μάθετε περισσότερα

Βιβλιογραφία - Links

Μαζέψαμε μια λίστα με καλά βιβλία και τα χρήσιμα links του διαδικτύου για τα εξωτικά πουλιά

 

Μάθετε περισσότερα

Τα Νέα μας

 

 

25/08/2014, Εργαλεία Γενετικής για Gouldian Finch!

 

Ξεκινάει σιγά σιγά ο προγραμματισμός και η προετοιμασία για τη νέα αναπαραγωγική περίοδο για τους εκτροφείς των Gouldian Finch. 

 

Στα πλαίσια του προγραμματισμού οι εκτροφείς θέτουν τους στόχους που θέλουν να πετύχουν. Ένας από τους βασικούς στόχους είναι και η παραγωγή πουλιών με συγκεκριμένους χρωματικούς συνδυασμούς.

 

Το gouldianfinch.gr προσφέρει στους εκτροφείς, δωρεάν, δύο on line εργαλεία γενετικής. Το πρώτο εργαλείο Gouldian Finch Genetics υπολογίζει τον Φαινότυπο και τον Γονότυπο των απογόνων για ένα συνδυασμό γονέων ενώ το δεύτερο Gouldian Finch Reverse Genetics υπολογίζει το συνδυασμό γονέων που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ώστε να βγάλουμε απόγονο συγκεκριμένου Φαινότυπου και Γονότυπου.

 

Με τη χρήση αυτού του εργαλείου ο εκτροφέας μπορεί να δημιουργήσει ζευγάρια ώστε να πετύχει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα!

 

Το Gouldian Finch Reverse Genetics ίσως να είναι το μοναδικό στον κόσμο που προσφέρεται δωρεάν από ένα πληροφοριακό web site όπως είναι το gouldianfinch.gr.

 

Και τα δύο εργαλεία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πατώντας εδώ.

 

 
Επιστροφή
  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.