Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Νέα

Παρακολουθείτε τα νέα δικής μας εκτροφής. Μάθετε για καινούριες εκθέσεις και ενημερωθείτε για διαφορετικά ενδιαφέρουσα άρθρα και έρευνες του εξωτερικού και της Ελλάδας. Ρίξτε μια ματιά στα χρήσιμα links που αφορούν τα πουλιά και τη εκτροφή τους. Ενημερωθείτε για τα βιβλία και ντοκιμαντέρ που μας βοηθούν να μάθουμε τον υπέροχο κόσμο των εξωτικών πουλιών.

 title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title= title=
Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις (εκθέσεις, διαγωνισμοί, σεμινάρια) σχετικά με τα πουλιά που γίνονται  στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Μάθετε περισσότερα

Συνεντεύξεις

Έμπειροι εκτροφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχημένης εκτροφής τους.

 

Μάθετε περισσότερα

Βιβλιογραφία - Links

Μαζέψαμε μια λίστα με καλά βιβλία και τα χρήσιμα links του διαδικτύου για τα εξωτικά πουλιά

 

Μάθετε περισσότερα

Τα Νέα μας

 

 

20/11/2013, Νέο Poster - 100 Gouldians!

 

Η ομάδα του GF στα πλαίσια της ανάπτυξης του gouldianfinch.gr σχεδίασε ένα poster το οποίο συγκεντρώνει όλες τις γνωστές μεταλλάξεις των gouldians.  

 

Σε κάθε μετάλλαξη παρουσιάζονται και τα δύο φύλα ώστε να μπορεί ο εκτροφέας να αναγνωρίζει άμεσα την μετάλλαξη από την εμφάνιση του πουλιού ενώ δίπλα σε κάθε πουλί υπάρχει η περιγραφή του φαινότυπου* της κάθε μετάλλαξης.

 

Το poster εκτυπώνεται στις εξής διαστάσεις και υλικά:

100 εκ * 70 εκ, υλικό χαρτί

Το poster είναι πολύ καλής ποιότητας και έχει τύχει αναγνώρισης από λάτρεις των gouldians από όλο τον κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας.

   

Με εκτίμηση,
GouldianFinch.gr

  

 

 

 

*

Τα χαρακτηριστικά του φαινότυπου μπορούν να εισαχθούν στο εργαλείο γενετικής που έχει αναπτύξει η ομάδα του Gouldianfinch.gr ώστε να έχουμε μια ένδειξη των πιθανών χρωματισμών των απογόνων ενός ζευγαριού gouldian. Το εργαλείο γενετικής βρίσκεται στη διεύθυνση: www.gouldianfinch.gr/GouldianGenetics.asp

 

 
Επιστροφή
  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.