Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ερασιτεχνών, οι οποίοι με επαγγελματικό ενθουσιασμό εκτρέφουμε συστηματικά και με μεράκι παραδείσια πουλιά διαφόρων ειδών. Προς το παρόν, η εκτροφή μας περιλαμβάνει κατά κυρίως gouldian finches και  bengalese finches ενώ παράλληλα διατηρούμε  owl finchzebra finch, parrot finch και waxbills.

GF - Gift Shop
Μοναδικά Προιόντα Και Υπηρεσίες!
 
Zebra Finch Mutations poster
 

 

 

Zebra Finch Mutations poster 

Η ομάδα του GouldianFinch.gr σχεδίασε ένα poster το οποίο συγκεντρώνει 85 κοινες αλλά και σπάνιες μεταλλάξεις των Zebra Finch που έχουν αναπτυχθεί στην Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αμερική όπως Seifert, Pastel, Pale Cheek, Black Body, Florida Fancy, Florida Silver, Saddle Back, Silver Isabel, Agate, Eumo, Charcoal, Black Front, Grizzle, George, Alumina, Beige, Carabel, Slate, Gizoomd και άλλες. 

Σε κάθε μετάλλαξη παρουσιάζονται και τα δύο φύλα ώστε να μπορεί ο εκτροφέας να αναγνωρίζει άμεσα την μετάλλαξη από την εμφάνιση του πουλιού ενώ δίπλα σε κάθε πουλί υπάρχει η περιγραφή του φαινότυπου της μετάλλαξης. 

Το poster εκτυπώνεται σε χαρτί καλής ποιότητας σε διαστάσεις: 100 x 70 cm. 

Μπορούμε να αποστείλουμε το πόστερ σε όλες τις χώρες. Τα έξοδα αποστολής αποστολής εξαρτώνται από την ποσότητα και την χώρα προορισμού. 

Στη περίπτωση που θέλετε να μεταπωλείτε το πόστερ μας παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας!

Ποσότητα  
 

 

  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.