Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ερασιτεχνών, οι οποίοι με επαγγελματικό ενθουσιασμό εκτρέφουμε συστηματικά και με μεράκι παραδείσια πουλιά διαφόρων ειδών. Προς το παρόν, η εκτροφή μας περιλαμβάνει κατά κυρίως gouldian finches και  bengalese finches ενώ παράλληλα διατηρούμε  owl finchzebra finch, parrot finch και waxbills.

 title=  title=  title=
GF - Gift Shop
Μοναδικά Προιόντα Και Υπηρεσίες
 
100 Gouldian Mutations poster
 

 

100 Gouldian Mutations poster 

Η ομάδα του GouldianFinch.gr σχεδίασε ένα poster το οποίο συγκεντρώνει όλες τις γνωστές μεταλλάξεις των gouldians. 

Σε κάθε μετάλλαξη παρουσιάζονται και τα δύο φύλα ώστε να μπορεί ο εκτροφέας να αναγνωρίζει άμεσα την μετάλλαξη από την εμφάνιση του πουλιού ενώ δίπλα σε κάθε πουλί υπάρχει η περιγραφή του φαινότυπου της μετάλλαξης. 

Το poster εκτυπώνεται σε χαρτί καλής ποιότητας σε διαστάσεις: 100 x 70 cm. 

Μπορούμε να αποστείλουμε το πόστερ σε όλες τις χώρες. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την ποσότητα και τη χώρα προορισμού.

Στη περίπτωση που θέλετε να μεταπωλείτε το πόστερ μας παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας!

 

Ιδέα!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που αποτυπώνονται στο πόστερ με το δωρεάν εργαλείο γενετικής Gouldian Genetics Calculator Tool όπως φαίνεται στη προηγούμενη εικόνα. Μπορείτε να βρείτε το εργαλείο γενετικής για τα Gouldian πατώντας εδώ.

Ποσότητα  
 

 

  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.