Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ερασιτεχνών, οι οποίοι με επαγγελματικό ενθουσιασμό εκτρέφουμε συστηματικά και με μεράκι παραδείσια πουλιά διαφόρων ειδών. Προς το παρόν, η εκτροφή μας περιλαμβάνει κατά κυρίως gouldian finches και  bengalese finches ενώ παράλληλα διατηρούμε  owl finchzebra finch, parrot finch και waxbills.

 title=  title=  title=
GF - Gift Shop
Μοναδικά Προιόντα Και Υπηρεσίες
 
Καρτέλα Αναπαραγωγής
Καρτέλα Αναπαραγωγής 

Κρατείστε αρχείο από την αναπαραγωγή των πουλιών σας με ενιαίο και συστηματικό τρόπο!

Η ομάδα του GouldianFinch.gr σχεδίασε την Καρτέλα Αναπαραγωγής στην οποία μπορείτε να καταγράψετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κάθε γέννας. 

Καταγράψτε τα στοιχεία του ζευγαριού και στη συνέχεια καταγράψτε όλες τις πληροφορίες όπως αυτές θα συμβαίνουν. Στο τέλος κάθε γέννας συμπληρώστε την αξιολόγηση σας για την απόδοση του συγκεκριμένου ζευγαριού! 

Η Καρτέλα Αναπαραγωγής έχει τετραπλή χρησιμότητα: 

Λειτουργεί σαν εργαλείο προγραμματισμού.Μπορείτε δηλαδή να καταγράφετε τις προβλεπόμενες ημερομηνίες Ωοσκόπησης και Εκκόλαψης και με αυτό τον τρόπο να γνωρίζετε πότε πρέπει να κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους!

 

Αποτελεί το μέσο για να κρατάτε με ενιαίο τρόπο τις απαραίτητες πληροφορίες κάθε γέννας.

 

Λειτουργεί και σαν εργαλείο πρόγνωσης. Μπορείτε μέσα από την αξιολόγηση κάθε γέννας να έχετε μια εικόνα για την εξέλιξη της επόμενης.

 

Αν είστε χρήστης του Συστήματος Διαχείρισης Εκτροφείου BIRDin*, τότε η συμπληρωμένη καρτέλα μπορεί να αποτελέσει την πηγή ενημέρωσης του συστήματος.

* Αν δεν γνωρίζετε τι είναι το Σύστημα Διαχείρισης Εκτροφείου BIRDin τότε διαβάστε πληροφορίες πατώντας εδώ.

 

Οι Καρτέλες Αναπαραγωγής εκτυπωνονται σε μπλοκ 50 φύλλων μεγέθους Α5, βάρος: 137γρ. 

Μπορούμε να αποστείλουμε τα μπλοκ με τις Καρτέλες Αναπαραγωγής σε όλες τις χώρες! Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την χώρα και τον αριθμό των μπλοκ που θα παραγγείλετε.

Στη περίπτωση που θέλετε να μεταπωλείτε τα μπλοκ με τις Καρτέλες Αναπαραγωγής παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας!

  
Ποσότητα  
 

 

  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.