Αρχική Οθόνη: Ταυτότητα | BIRDin | e-Shop ΕΙΔΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ GENETICS ONLINE ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                         
Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ερασιτεχνών, οι οποίοι με επαγγελματικό ενθουσιασμό εκτρέφουμε συστηματικά και με μεράκι παραδείσια πουλιά διαφόρων ειδών. Προς το παρόν, η εκτροφή μας περιλαμβάνει κατά κυρίως gouldian finches και  bengalese finches ενώ παράλληλα διατηρούμε  owl finchzebra finch, parrot finch και waxbills.

Τιμοκατάλογος

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του BIRDin; Ενημερωθείτε για τα πακέτα συνδρομών που παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους εκτροφείς.

 

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του BIRDin; Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα θέματα καθώς και οδηγούς βίντεο για γρήγορη εκμάθηση!

 

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στο BIRDin

Έχετε προμηθευτεί τον κωδικό πρόσβασης ή έχετε ζητήσει κωδικό για Demo χρήση; Αν ναι, τότε από εδώ θα βρείτε την πύλη εισόδου στο BIRDin! 

 

Είσοδος Στο BIRDin

 

BIRDin - Σύστημα Διαχείρισης Εκτροφείου
Όροι Χρήστης Συστήματος BIRDin
Γενικά
Το BIRDin είναι μια εφαρμογή μέσω διαδικτύου, που δημιουργήθηκε από τους διαχειριστές του gouldianfinch.gr Αντώνη Πανταζόπουλο και Polina Distanova έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του χρήστη-εκτροφέα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ του χρήστη και των διαχειριστών του BIRDin. Γι αυτό το λόγο πρέπει να διαβάσετε το έγγραφο αυτό προσεκτικά. Αυτή η συμφωνία μεταξύ εσάς και του BIRDin, καθορίζει τη χρήση της εφαρμογής που προσφέρει το BIRDin. Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στο BIRDin και την αποδοχή αυτών των όρων, συμφωνείτε να δεσμευθείτε από αυτούς, και αυτοί οι όροι αποκτούν ισχύ σύμβασης. 
Υπηρεσίες του BIRDin
Η εφαρμογή του BIRDin δημιουργήθηκε για να παρέχει στον χρήστη (ερασιτέχνη ή επαγγελματία εκτροφέα, φυσικό ή νομικό πρόσωπο) ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εκτροφείου μέσω διαδικτύου. Περιλαμβάνει διαδικασίες καταγραφής και επεξεργασίας δεδομένων που αφορούν καθαρά τη λειτουργία ενός εκτροφείου, βασισμένο και προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις ανάγκες, την εμπειρία και πρακτική του κάθε εκτροφέα. 

Η χρήση των υπηρεσιών της εφαρμογής γίνεται on-line και είναι συνδρομητική σε εξάμηνη ή ετήσια βάση.

Δικαίωμα χρήσης
Δικαίωμα πλήρους χρήσης της εφαρμογής BIRDin, έχουν μόνο οι συνδρομητές που έχουν εξοφλήσει ολοσχερώς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και μόνο για το χρονικό διάστημα ισχύος της συνδρομής τους. 

Η πρόσβαση στο BIRDin και η χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σ’ αυτό, γίνεται με την παροχή ενός μοναδικού ζευγαριού κωδικών του "λογαριασμού χρήστη" και του "Συνθηματικού". Άλλα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα του χρήστη δεν ενδιαφέρουν την εφαρμογή και δεν αποθηκεύονται στη βάση. Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να αλλάξει τον συνθηματικό κωδικό πρόσβασης όποτε αυτός το επιθυμεί.

Οι κωδικοί είναι αυστηρώς προσωπικοί και εμπιστευτικοί και δεν επιτρέπεται να κοινοποιούνται ή/και να χρησιμοποιούνται από τρίτα πρόσωπα πέραν του συνδρομητή και οφείλει να ειδοποιεί τους διαχειριστές του BIRDin αμέσως μόλις διαπιστώσει οποιασδήποτε μορφής παραβίαση των προσωπικών του κωδικών χρήσης. 

Ο κάθε λογαριασμός χρήστη ισχύει για την περίοδο συνδρομής που ο εκτροφέας έχει επιλέξει. Δηλαδή ισχύει είτε για έξι (6) είτε για δώδεκα (12) μήνες. Πριν τη λήξη ο εκτροφέας θα πρέπει να ανανεώσει τη συνδρομή του για χρονικό διάστημα 6 ή 12 μηνών.

Μέσα στο χρονικό διάστημα ο εκτροφέας μπορεί να χρησιμοποιεί ελεύθερα όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής με βάση πάντα τον τρόπο λειτουργίας της. 

Δεδομένα χρήστη και Προστασία Δεδομένων
Οι υπεύθυνοι διαχείρισης του BIRDin δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια δεδομένων που μπορεί να τύχει είτε από κακή χρήση της εφαρμογής, είτε από δυσλειτουργία αυτής τόσο όσον αφορά την ίδια την εφαρμογή όσο τον παροχέα Internet που τη φιλοξενεί στους διακομιστές της. Σε περίπτωση βλάβης των διακομιστών του παροχέα τόσο ο παροχέας όσο και η διαχειριστική ομάδα του BIRDin θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε η απώλεια δεδομένων να είναι η ελάχιστη δυνατή.

Στην περίπτωση μη ανανέωσης της συνδρομής σας τα δεδομένα σας θα παραμένουν στη βάση δεδομένων για διάστημα τριών μηνών και μετά θα διαγράφονται οριστικά από αυτή, χωρίς να περαιτέρω ενημέρωση του χρήστη.

Επίσης, δεν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα του λογαριασμού χρήστη σας για την εξυπηρέτηση στοχευόμενων διαφημίσεων.

Χρήση της εφαρμογής από ανήλικο
Ο χρήστης δηλώνει στους διαχειριστές του BIRDin ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών. Ο νόμιμος εκπρόσωπος ενός ανηλίκου ή γονέας μπορεί να εγκρίνει τη χρήση της εφαρμογής για τη δημιουργία λογαριασμού πρόσβασης από έναν ανήλικο, υπό τη συνεχή όμως επίβλεψη από ενήλικο και με την ανάληψη από ενήλικο όλων των ευθυνών που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης της εφαρμογής.
Δοκιμαστική λειτουργία
Οι διαχειριστές της εφαρμογής BIRDin παρέχουν τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής για μια περίοδο δέκα (10) ημερών εντελώς δωρεάν. Το χρονικό διάστημα των 10 ημερών κρίνεται επαρκές ώστε ο ενδιαφερόμενος εκτροφέας να δει τον τρόπο λειτουργίας και τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Ενδέχεται στο χρονικό διάστημα της δοκιμαστικής λειτουργίας να εμφανίζονται ενημερωτικές καταχωρήσεις συνεργατών του BIRDin σχετικές με την εκτροφή πουλιών.

Τρόπος πληρωμής
Είναι δική σας ευθύνη να διαχειριστείτε τις πληρωμές σας στο BIRDin για να ανανεώσετε τη συνδρομή σας στην εφαρμογή. Η πληρωμή της συνδρομής (εγγραφή ή ανανέωση) γίνεται εφάπαξ, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του BIRDin (κατόπιν υποδείξεως των διαχειριστών του) ή μέσω PayPal. 

Η ενεργοποίηση του λογαριασμού του χρήστη πραγματοποιείται το αργότερο εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την ολοσχερή καταβολή του ποσού της συνδρομής που έχετε επιλέξει. 

Ο συνδρομητής έχει τα δικαιώματα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, όπως να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την εγγραφή του, εφόσον μέχρι την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης δεν προέβη σε καμία χρήση του κωδικού πρόσβασης. Η χρήση του κωδικού πρόσβασης καταγράφεται από την εφαρμογή.

Τιμές και προσφορές
Η συνδρομή για τη χρήση των υπηρεσιών της εφαρμογής BIRDin είναι διαθέσιμη σε εξάμηνη (6 μήνες) ή ετήσια (12 μήνες) βάση. Όλες οι τιμές είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα και είναι τελικές.

Οι διαχειριστές του BIRDin διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν το ποσό της συνδρομής. Σ’ αυτή την περίπτωση θα ενημερώνεστε έγκαιρα με σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και η νέα χρέωση θα ισχύει για κάθε επόμενη ανανέωση της συνδρομής σας. 

Χρήση και Παράνομες Δραστηριότητες
Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί την εφαρμογή για νόμιμους προσωπικούς ή/και επαγγελματικούς σκοπούς, όχι όμως για σκοπούς παράνομους ή ανήθικους.

Ειδικότερα, υπόσχεται και εγγυάται ότι δεν θα αναπαράγει ή τροποποιεί ολικά, τμηματικά ή περιληπτικά ή υπό οποιαδήποτε άλλη διασκευή ή μορφή, τις πληροφορίες του BIRDin, προκειμένου να τις μεταβιβάσει ή να τις εκχωρήσει ή να τις διαθέσει, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, σε τρίτους, με ή χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. 

Ο χρήστης απαγορεύεται να παρεμβαίνει ο ίδιος ή να επιτρέπει σε τρίτους να παρεμβαίνουν, με οποιονδήποτε τρόπο στον πηγαίο κώδικα της εφαρμογής BIRDin. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε προσπάθεια αντιγραφής είτε του πηγαίου κώδικα είτε οποιοδήποτε άλλου χαρακτηριστικού περιλαμβάνεται σε αυτό (γραφικά, εικόνες, εικονίδια, ορολογία) μιας και αυτά αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των διαχειριστών της εφαρμογής BIRDin. Ο χρήστης συμφωνεί ρητά ότι σε περίπτωση παραβίασης αυτής της συμφωνίας, η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλείται ζημία στην εφαρμογή, τους διαχειριστές, τους συνεργάτες ή τους υπαλλήλους της, οφείλει να τους αποζημιώσει πλήρως.

Εάν ο χρήστης παραβιάσει αυτούς τους όρους ή οι διαχειριστές του BIRDin πληροφορηθούν οποιαδήποτε άλλη παράνομη ή επιβλαβή χρήση της εφαρμογής από τον χρήστη, οι τελευταίοι δικαιούνται να προβαίνουν μονομερώς σε άμεση διακοπή του λογαριασμού του χρήστη και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων που θα κρίνουν κατάλληλα, για την προστασία των έννομων συμφερόντων και δικαιωμάτων του BIRDin.

Αποποίηση Εγγυήσεων
Η εισαγωγή δεδομένων και γενικά η χρήση της εφαρμογής γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Το BIRDin δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι η εφαρμογή θα είναι συνεχής, ασφαλής ή χωρίς λάθη. Η χρήση οποιουδήποτε υλικού που μεταφορτώνετε ή λαμβάνονται μέσω της χρήσης του BIRDin, πρέπει να είναι δική σας ευθύνη και θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά στο σύστημα του υπολογιστή σας, το κινητό τηλέφωνο, ασύρματη συσκευή ή δεδομένων που προκύπτουν από τη χρήση των Υπηρεσιών του BIRDin ή τη λήψη οποιουδήποτε τέτοιου υλικού.
Περιορισμός της Ευθύνης
Το BIRDin, σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε αποθετική, παρεπόμενη, έμμεση, ειδική ή άλλη απώλεια ή ζημίας ή απώλειας κερδών, διακοπής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, αποτυχίας υπολογιστών, απώλεια επιχειρηματικών πληροφοριών, ή άλλες ζημίες που θα προκύψουν ή προκαλούνται από τη χρήση ή την αδυναμία να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες της εφαρμογής. 

Σε καμία περίπτωση η συνολική ευθύνη του BIRDin απέναντι σε εσάς, δε θα υπερβαίνει το ποσό της τρέχουσας συνδρομής που έχετε καταβάλει.

Λήξη Συνδρομής
Ο εκτροφέας θα ενημερώνεται έγκαιρα τόσο μέσα από την ίδια την εφαρμογή, όσο με γραπτό ηλεκτρονικό μήνυμα ότι η συνδρομή του βαίνει προς τη λήξη της. Ο εκτροφέας, πριν την λήξη της συνδρομής έχει δύο επιλογές: είτε να ανανεώσει τη συνδρομή του, είτε να αντιγράψει τα δεδομένα που τον αφορούν. Το σύστημα BIRDin, στην παρούσα έκδοση, δεν παρέχει μηχανισμούς εξαγωγής δεδομένων για χρήση από άλλα συστήματα. Επομένως ο εκτροφέας θα πρέπει φροντίσει μόνος του το συγκεκριμένο θέμα. 

Η παροχή υπηρεσίας διακόπτεται αμέσως μετά την πάροδο της συμφωνηθείσας διάρκειας της συνδρομής, εφόσον η τελευταία δεν έχει ανανεωθεί πριν από τη λήξη της και ο αντίστοιχος λογαριασμός χρήστη δεσμεύεται. Η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα από την εφαρμογή.

Τα δεδομένα λογαριασμών που δεν έχουν ανανεωθεί θα παραμένουν στο σύστημα για ένα χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και μετά θα διαγράφονται οριστικά.

Τροποποίηση των Όρων Χρήσης
Μπορούμε να τροποποιήσουμε τους Όρους ανά πάσα στιγμή. Θα ειδοποιηθείτε για οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημοσιεύοντας τις αλλαγές στην ιστοσελίδα http://www.gouldianfinch.gr/birdin.asp. Μπορείτε να διακόψετε τη χρήση της εφαρμογής, εφόσον οι όροι τροποποιηθούν κατά τρόπο που να επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματά σας σε σχέση με τη χρήση των υπηρεσιών BIRDin. Η συνεχής χρήση της εφαρμογής, μετά από σχετική ειδοποίηση για τυχόν μεταβολή των Όρων θα θεωρείται ως συμφωνία σας με τους τροποποιημένους όρους.
Εφαρμοστέο δίκαιο - Δικαιοδοσία
Για κάθε διαφορά μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών που προκύπτει από την ερμηνεία ή την εκτέλεση αυτής της σύμβασης, ρητά συμφωνείται ότι εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα δικαστήρια των Αθηνών.

Προσοχή: Ολόκληρη η ιστοσελίδα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα και ελέγχεται ηλεκτρονικά. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή διανομή, μέρους ή τμημάτων αυτής, χωρίς την έγγραφη άδεια των διαχειριστών του "BIRDin". 


Επιστροφή
  
 
Copyright © Antonis Pantazopoulos, Polina Distanova 2014-16
www.GouldianFinch.gr - το ελληνικό portal για τους Γκουλντιανούς σπίνους και άλλα παραδείσια πουλιά και εξωτικά πτηνά εκτροφής. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστότοπου από τους Αντώνη Πανταζόπουλο και.Πωλίνα Ντιστάνοβα.